1.Jūsu vārds:

Ingus Uljans

2.Jūsu vecums:

27 gadi

3.Cik ilgi nodarbojaties ar CrossFit?

Ar crossfit nodarbojos nepilnus trīs mēnešus.

4.Kas Tevi motivē nodarboties ar CrossFit?

Esmu PAR aktīvu dzīves veidu. Zinu, cik garlaicīgi ir staigāt uz trenažieru zāli, tāpēc crossfit man ir ideāli piemērots. Katrs treniņš savādāks.

5.Kāds ir Jūsu mērķis nodarbojoties ar CrossFit?

Šā brīža mērķis ir pārspēt Rolandu Admidiņu vienalga kādā WOD. Tas čalis ir laaabs! 🙂

Bet, skatoties globāli, tik līdz Latvijas crossfit elites līmenim.

6.Līdz šim kāda ir Jūsu vājā un stiprā puse šajā sportā.

Vājā puse – grūti izkāpt no savas komforta zonas. Viss ir psiholoģijā – galvā. Pildot WOD, kāda uzmundrinājums man nāk tikai par labu. Savādāk sāku sevi žēlot – slinkot! Pie tā es šobrīd strādāju…

Stiprā puse – varam pie šī jautājuma atgriezties vēl pēc pāris mēnešiem?

7.Līdz šim, kadi vingrinājumi Jums visvairāk patīk un nepatīk nodarbojoties ar CrossFit?

Manuprāt, nav tādu vingrinājumu, kuri man nepatīk. Ir tikai tādi, kas man slikti padodas, vai nepadodas nemaz. Burpees? Nevienam viņas nepatīk.

8. Kas Jums patīk CrossFit Teikā

Par šo laikam varētu domrakstu sarakstīt. Pirmkārt, tā ir aura, kuru rada katrs no mums – treneri, atlēti. Pēc treniņa ir nogurums, bet psiholoģiski esmu tik pozitīvi uzlādēts. Cilvēks vienmēr atgriežas tur, kur viņš ir gaidīts. Teikā ir tā sajūta. Domāju, ka man daudzi, ja ne pat visi, varētu piekrist. Uzslava no trenera jebkurā gadījumā, vai Tu esi pirmais vai pēdējais pabeidzis treniņu. Tā dod enerģiju un “baro” labāk par jebkādu ēdienu vai dzērienu. Ja man prasītu noraksturot Teiku trīs vārdos. Tie būtu – draudzība, cilvēcība, enerģija.