Mūsu mēneša Atlete! Kopš viņa sāka nodarboties ar CF, viņas prāsmes ir uzlabojušās, esot pastāvīgi uz trenniņiem, parādot lielisku attieksmi un apmācību klasēs laikā.

Esmu Laura Vecvanaga, 34 gadus veca rīdziniece. Pēdējos 11 gadus mana darba vide ir bijusi aviācija. Šobrīd strādāju Latvijas nacionālajā aviosabiedrībā airBaltic un esmu vice prezidente virszemes apkalpošanā un servisa jautājumos. 3 gadus esmu dzīvojusi un strādājusi Somijā, kur vadīju lidmašīnu apkalpošanas uzņēmumu un, diemžēl, nebiju pazīstama ar Crossfit un mani vakari svešā pilsētā bija daudz garlaicīgāki.

Mans hobijs jau no bērnības ir autosports sākot ar laiku, kad mans tēvs piedalījās kā braucējs un šobrīd mans brālis ir pārņēmis šo stafeti. Pie šī hobija es vairāk esmu kā atbalsts, līdzjutēja un rezultātu fiksētāja. Kā otru savu hobiju es minētu, ka jau daudzus gadus no braucieniem ārpus valsts es cenšos nosūtīt ar roku rakstītu kartiņu sev uz mājām. Kopumā, no aptuveni 25 valstīm līdz šim brīdim neesmu saņēmusi tikai 1 kartiņu no Taizemes.

Crossfit biedrs esmu tikai 2 mēnešus un man ir milzīgs pagodinājums būt nominētai par mēneša atlētu! Tiešām prieks un mazliet neērti no citiem, jo mans sniegums ir tālu no perfekta.

Mani Crossfitam piesaistīja vīrs un brālis, kuri jau ilgāku laiku ir Crossfit 4 Life biedri. Jāatzīst, ka šis sporta veids mani sākumā biedēja un nedomāju, ka jelkad būšu tam gatava. Pamēģinot vairākas nodarbības un redzot progresu (kaut nelielu) tas prieks ir neizsakāmi liels un tas liek doties tālāk. Crossfits ir daļa no ikdienas un tas liek justies aktīvam un dod apziņu, ka vari vairāk kā citi.

Man viens no mīļākajiem vingrinājumiem ir “Sally up and Sally down”, kuru lieku izpildīt saviem draugiem un redzēt vai viņi tiek, vai netiek ar to galā.

Mans Crossfit mērķis ir būt labā fiziskā formā un noteikti es to turpināšu un pilnveidošu sevi ar jauniem WOD. Galvenais ir uzsākt!
Milzīgs paldies Crossfit 4 Life treneriem, kuru nopelns ir mani sasniegumi un viņu iecietība un sapratne ir neizmērāmi liela. Mūsu treneri redz visu un dzīvo treniņā kopā ar mums.