1.Jūsu vārds:

Ieva Millere

2.Jūsu vecums:

30

3.Cik ilgi nodarbojaties ar CrossFit?

Nedaudz vairāk par vienu mēnesi

4. Kas Tevi motivē nodarboties ar CrossFit?

Man patīk, ka treniņš notiek grupā, tas dod papildus stimulu un spēku. Patīk treniņu dažādība un intensitāte, līdz šim man vēl nav bijuši 2 vienādi treniņi. Motivē arī gandarījuma sajūta pēc katra treniņa, kas aizvadīts ar maksimālo atdevi.

5. Kāds ir Jūsu mērķis nodarbojoties ar CrossFit?

Katrs treniņš ir kā sacensība ar sevi, mērķis ir katrā treniņā pārspēt sevi, savu iepriekšējo rezultātu. Galvenais mērķis ir darīt to, kas man sagādā prieku, izskatīties un justies labi.

6.Līdz šim kāda ir Jūsu vājā un stiprā pusē šajā sportā.

Vājo pušu šobrīd vēl ir ļoti daudz, tādēļ vajadzīga liela neatlaidība un centība, kas, es ceru, ilgākā laika posmā ļaus visas vājās puses pārvērst stiprajās. Galvenais ir nepadoties un pārspēt pašai sevi!

7.Līdz šim, kadi vingrinājumi Jums visvairāk patīk un nepatīk nodarbojoties ar CrossFit?

Ne pārāk patīk skriešana ar pildbumbu, jo to vienkārši ir ļoti neērti turēt.

Ļoti patīk stāvēt uz rokām, ar katru reizi arī sanāk arvien labāk. Bet vispār man patīk visi vingrinājumi, līdz zināmam atkārtojumu skaitam J

8.Kas Jums patīk CrossFit Teikā

CF Teikā man patīk atmosfēra, pārējie treniņu biedri un treneri. Patīk, ka līdzvērtīga uzmanība tiek pievērsta gan tiem, kam viss sanāk, gan tiem, kam ne vienmēr viss izdodas ar pirmo piegājienu, uzmundrinājumu no treneriem pietiek visiem!