1.Jūsu vārds:

Kristers Ginters

2. Jūsu vecums:

22

3.Cik ilgi nodarbojaties ar CrossFit?

Crossfit pirmo reizi izmēģināju „CrossFit Teika” atvēršanas dienā (24.05) … un tā teikt – paķēra.

4. Kas Tevi motivē nodarboties ar CrossFit?

Sākumā es gribēju tikai izmēģināt ko jaunu par ko biju tikai lasījis un redzējis internetā. Protams, atnākot uz dažiem treniņiem un pēc WOD`iem paliekot turpat uz zemes pilnīgā bezspēkā sapratu, ka ir ļoti daudz elementu, kuros esmu vājš un nevēlos ar to samierināties. Varētu teikt (jāatzīst), ka īsti neesmu mierā ar to cik man ir iekšās un arī tas kā izskatos.

5. Kāds ir Jūsu mērķis nodarbojoties ar CrossFit?

Ir nedaudz grūti spriest par mērķi, jo šajā sportā spēkus izmēģinu pavisam nesen un vēl daudz ko neesmu izmēģinājis taču tas, ko vēlos pamatā būtu vienkārši skaidrojams ar Elliota Hulsa adresētu citātu: „Become the strongest version of yourself”. Šajā sportā visu darot apzinīgi un pacietīgi tas noteikti ir un būs izdarāms. Jāatzīst, ka man vienmēr ir paticis sacensties (līdz šim gan vēl ir ļoti tālu) un turos pie tādas domas, ka kādreiz arī ceru sastādīt nopietnu konkurenci spēcīgiem atlētiem CrossFit sacensībās un līdz ar to būt vienam no viņiem.

6.Līdz šim kāda ir Jūsu vājā un stiprā pusē šajā sportā.

Vājā puse varētu būt tie vairāki vingrinājumi, ko nevaru izpildīt (ha) kā pienākas, taču grūtākais ir sākt un tā kā esmu sācis, tad nav kur sprukt un kādu dienu būs Muscle Ups, Handstand pushups u.c. vingrinājumi arī manā izpildījumā. 🙂

Stiprā puse – man ļoti ir palīdzējusi vērtīgā pieredze, ko guvu trenējoties cīņas sporta klubā „Profesionālis”, kur treneri Andrejs Maslovs un Gatis Ābele man iemācīja nečīkstēt, nepīkstēt, nepadoties (tur sastopies ar manliness overload skatienu un balsi un neuzdrīksties to darīt), kad kaut kas sāk sūrstēt, sāpēt raunda/vingrinājuma laikā. Tas ļoti palīdz arī CrossFit`ā.

7.Līdz šim, kadi vingrinājumi Jums visvairāk patīk un nepatīk nodarbojoties ar CrossFit?

Visvairāk iepatikušies vingrinājumi, ko nekad nebiju pildījis. It īpaši svarcelšanas vingrinājumi (deadlifts, pushpress, squats). Protams, izteikti favorītvingrinājumi tādā īsā periodā nav radušies.

Nepatīk? Tādu īsti nav, ir tikai tie, kurus nav pa spēkam izpildīt.

8. Kas Jums patīk CrossFit Teikā

Apkārt inteliģenti, spēcīgi, smaidīgi, draudzīgi atlēti, zinoši treneri. Neviens neļauj apstāties līdz darbs nav izdarīts līdz galam. Ir daudzi vīri no kā ņemt piemēru un, kam censties turēt līdz. Netrūkst arī dāmas, kuras ir tik spēcīgas un talantīgas, ka viņu un viņu spēju priekšā nākas nopietni sarkt. Esmu nonācis līdz tam, ka nevaru sagaidīt nākamās dienas treniņu programmu un iekšā box`ā un ārā no tā nāku ar prieku (vienīgi ārā nāku lēnāk 🙂 )